Ιταλία: 16χρονη σκοτώθηκε όταν έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε

Ιταλία: 16χρονη σκοτώθηκε όταν έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση για τον θάνατο της 16χρονης Μαρία Αντονιέτα Κουτίλο, η οποία σκοτώθηκε όταν έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, την ώρα του δυστυχήματος η 16χρονη που έκανε μπάνιο, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο με μια φίλη της.

Το δυστύχημα συνέβη στο σπίτι που έμενε η 16χρονη με τους γονείς της στην περιοχή Μοντεφαλκιόνε στο Αβελίνο.

Κατά πληροφορίες, οι γονείς της 16χρονης δεν ήταν στο σπίτι όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Τις αρχές ενημέρωσε η φίλη της κοπέλας, η οποία ανησύχησε όταν ξαφνικά «νέκρωσε» το τηλέφωνο. Οι διασώστες που μπήκαν στο σπίτι βρήκαν την 16χρονη νεκρή μετά από ηλεκτροπληξία.

Ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι ο πατέρας της 16χρονης είναι γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή της Ιρπίνια.

Πηγή:protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE