Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Σύμφωνα με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Επίτροπος Ρεντέρς θα συναντηθεί με την Υπουργό Δικαιοσύνης Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου και με την Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας και Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.
Ο Επίτροπος θα ανταλλάξει απόψεις σχετικά με το κράτος δικαίου με εκπροσώπους της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, ενώ θα συμμετάσχει επίσης σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τους εκπροσώπους των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο σχετικά με την κατάσταση του κράτους δικαίου στη χώρα.
Τέλος, ο κ. Ρεντέρς θα συναντηθεί με τον Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργο Σαββίδη, καθώς και με τον Επίτροπο Διαφάνειας Χάρη Πογιατζή, για να συζητήσουν τις δικαστικές μεταρρυθμίσεις στην Κύπρο, καταλήγει η Αντιπροσωπεία.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Δώρα από το Παρίσι φέρνει στην Κύπρο ο Πρόεδρος
Τροχαίο με το «καλημέρα» στη Λευκωσία - Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις