Τον «τσάκωσαν» με κλεμμένο ηλεκτρικό σκούτερ - Χειροπέδες σε 25χρονο

Τον «τσάκωσαν» με κλεμμένο ηλεκτρικό σκούτερ - Χειροπέδες σε 25χρονο

Γύρω στις 3.15μ.μ. χθες, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, ότι άγνωστο πρόσωπο έκλεψε ένα ηλεκτρικό σκούτερ, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λευκωσίας.

Μέλη του υποσταθμού Λήδρας μετέβηκαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε 25χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του το κλοπιμαίο σκούτερ, το οποίο αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του.

Ο 25χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.