«Το ΚΕΒΕ επιζητεί μια μόνιμη διευθέτηση του θέματος που να λαμβάνει υπόψη, όχι μόνο τον πληθωρισμό, αλλά την παραγωγικότητα, την ανταγωνιστικότητα και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων», πρόσθεσε.
Ο κ. Αγκαστινιώτης είπε ότι «το θέμα είναι δύσκολο και πολύπλοκο και η συζήτηση θα συνεχιστεί», προσθέτοντας πως θα υπάρξει μια συνάντηση τις επόμενες ημέρες με την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) «για να καταλήξουμε, πιθανό, από κοινού στο θέμα».
Ερωτηθείς κατά πόσο το ΚΕΒΕ θα υποβάλει δική του πρόταση, ο κ. Αγκαστινιώτης είπε ότι θα συναντηθούν την ερχόμενη Παρασκευή με τον Υπουργό Εργασίας «για να του μεταφέρουμε τις ανησυχίες μας και τις προτάσεις μας, τα σημεία που μας ενοχλούν στην πρόταση του για να συζητηθεί η κατάσταση περαιτέρω».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μακρόν σε ΠτΔ: «Μπορείτε να βασιστείτε στην αμέριστη συμπαράσταση της Γαλλίας για το Κυπριακό»
Σε αυτά τα προϊόντα θα επιβληθεί μηδενικός συντελεστής ΦΠΑ - Αναλυτική λίστα
Μείωση ΦΠΑ: Δεν συνεπάγεται με μείωση τιμών - Οι υπεραγορές μπορούν να τις αυξήσουν - «Δεν είναι παράνομο»
Απαντά στον Κεραυνό ο ΔΗΣΥ: «Ατυχής ο τακτικισμός του ΥΠΟΙΚ – Στα προσφυγικά θέματα δεν υπάρχει συμπολίτευση-αντιπολίτευση»
Πρόστιμο μέχρι και τέσσερις χιλιάδες ευρώ σε επιχειρήσεις που δεν δέχονται κάρτα ως μέσο πληρωμής
Καιρός: «Χτυπάει» 30αρι την Πέμπτη ο υδράργυρος - Κρατάτε τα μπουφάν - Επιστρέφουν οι βροχές και πέφτει ξανά η θερμοκρασία