Μόσχα: Το Κίεβο προσπάθησε να δολοφονήσει τον Πούτιν

Μόσχα: Το Κίεβο προσπάθησε να δολοφονήσει τον Πούτιν

Το Κίεβο προσπάθησε να δολοφονήσει τον Πούτιν.

Το Κίεβο επιχείρησε χτύπημα με drone εναντίον της κατοικίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο τo βράδυ της Τετάρτης, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ.

"Δύο drones είχαν ως στόχο το Κρεμλίνο. Ως αποτέλεσμα των έγκαιρων ενεργειών που έγιναν από τις στρατιωτικές και ειδικές υπηρεσίες με τη χρήση συστημάτων ελέγχου ραντάρ, τα drones καταρρίφθηκαν", ανέφερε η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

"Ο Πρόεδρος (Πούτιν) δεν τραυματίστηκε από την τρομοκρατική επίθεση. Το πρόγραμμα εργασίας του δεν άλλαξε και θα συνεχιστεί κανονικά", προσθέτει το Κρεμλίνο.

Ακόμη, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, δεν υπήρξαν θύματα από τα drone που καταρρίφθηκαν και τα θραύσματα που έπεσαν στο έδαφος του Κρεμλίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE