Μόσχα: Το Κίεβο προσπάθησε να δολοφονήσει τον Πούτιν

Μόσχα: Το Κίεβο προσπάθησε να δολοφονήσει τον Πούτιν

Το Κίεβο προσπάθησε να δολοφονήσει τον Πούτιν.

Το Κίεβο επιχείρησε χτύπημα με drone εναντίον της κατοικίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο τo βράδυ της Τετάρτης, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ.

"Δύο drones είχαν ως στόχο το Κρεμλίνο. Ως αποτέλεσμα των έγκαιρων ενεργειών που έγιναν από τις στρατιωτικές και ειδικές υπηρεσίες με τη χρήση συστημάτων ελέγχου ραντάρ, τα drones καταρρίφθηκαν", ανέφερε η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

"Ο Πρόεδρος (Πούτιν) δεν τραυματίστηκε από την τρομοκρατική επίθεση. Το πρόγραμμα εργασίας του δεν άλλαξε και θα συνεχιστεί κανονικά", προσθέτει το Κρεμλίνο.

Ακόμη, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, δεν υπήρξαν θύματα από τα drone που καταρρίφθηκαν και τα θραύσματα που έπεσαν στο έδαφος του Κρεμλίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE