Συναγερμός στην Πυροσβεστική - «Τυλίχθηκαν» στις φλόγες ακινητοποιημένα οχήματα στη Λευκωσία

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - «Τυλίχθηκαν» στις φλόγες ακινητοποιημένα οχήματα στη Λευκωσία

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμερα (3/5) το μεσημέρι μετά από φωτιά που ξέσπασε στην βιομηχανική περιοχή Στροβόλου της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρεά Κεττή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε οκτώ συνολικά οχήματα τα οποία προορίζονταν για αποσυναρμολόγηση και πώληση εξαρτημάτων και βρίσκονταν εντός συνεργείου στη περιοχή Δήμου Στροβόλου.

 Για κατάσβευση της πυρκαγιάς επιχείρησαν συνολικά πέντε πυροσβεστικά οχήματα.  Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο και αυτή τη στιγμή γίνονται οι τελικές κατασβέσεις από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE