Συναγερμός στην Πυροσβεστική - «Τυλίχθηκαν» στις φλόγες ακινητοποιημένα οχήματα στη Λευκωσία

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - «Τυλίχθηκαν» στις φλόγες ακινητοποιημένα οχήματα στη Λευκωσία

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμερα (3/5) το μεσημέρι μετά από φωτιά που ξέσπασε στην βιομηχανική περιοχή Στροβόλου της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρεά Κεττή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε οκτώ συνολικά οχήματα τα οποία προορίζονταν για αποσυναρμολόγηση και πώληση εξαρτημάτων και βρίσκονταν εντός συνεργείου στη περιοχή Δήμου Στροβόλου.

 Για κατάσβευση της πυρκαγιάς επιχείρησαν συνολικά πέντε πυροσβεστικά οχήματα.  Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο και αυτή τη στιγμή γίνονται οι τελικές κατασβέσεις από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.