Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί επικίνδυνα, υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ - Συνελήφθη 20χρονος

Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί επικίνδυνα, υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ - Συνελήφθη 20χρονος

Στην σύλληψη 20χρονου προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 02:30 ενώ μέλη της Τροχαίας Πάφου βρίσκονταν σε περιπολία στην οδό Τάφοι των Βασιλέων αντιλήφθηκαν όχημα να οδηγείται επικίνδυνα.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι έγινε σήμα στον οδηγό για να σταματήσει, αλλά αυτός συνέχισε την πορεία του σβήνοντας τα φώτα πορείας. Συνέχισε επίσης να οδηγεί επικίνδυνα αλόγιστα σε διάφορους δρόμους.

Τελικά κατέληξε στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων όπου στις 02:35 σταμάτησε μόνος του. Όπως διαπιστώθηκε το όχημα οδηγείτο από 20χρονο με συνοδηγό 18χρονο.

Πρόσθεσε ότι σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε ο 20χρονος οδηγός φέρεται να είχε ένδειξη 21mg αντί 9mg και επίσης ήταν θετικός και σε έλεγχο ναρκοτεστ που υποβλήθηκε. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του οδηγού ένα σακκουλάκι με κάναβη βάρους 3,6 γραμμάρια.

Συνελήφθηκε και αφού οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE