ΔΗΣΥ: «Απαιτείται συνέχιση συνετών πολιτικών και αποφυγή αστόχευτων μέτρων»

ΔΗΣΥ: «Απαιτείται συνέχιση συνετών πολιτικών και αποφυγή αστόχευτων μέτρων»

Τη θέση ότι «απαιτείται συνέχιση συνετών πολιτικών και αποφυγή αστόχευτων μέτρων που θα θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική μας βιωσιμότητα», εκφράζει ο ΔΗΣΥ τονίζοντας πως «οι επιτυχίες δεν είναι δεδομένες».

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται πως «η επικείμενη αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από τον Οίκο αξιολόγησης Moody’s, που αναφέρθηκε στην Κύπρο ως ένα από τα δύο «δυνητικά ανερχόμενα αστέρια», είναι το αποτέλεσμα της ορθής οικονομικής πολιτικής των τελευταίων ετών».

«Έτσι αποδεικνύεται ότι η ορθή και συνετή οικονομική διαχείριση των κρίσεων της πανδημίας και του πολέμου, καθώς επίσης οι αναπτυξιακές και κοινωνικές πολιτικές που εφαρμόσαμε, αναγνωρίζονται διεθνώς», προσθέτει σημειώνοντας πως «είναι τέτοιες επωφελείς πολιτικές που επιτρέπουν σήμερα τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα αλλά και του ΦΠΑ σε συγκεκριμένα αγαθά, για τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων σ’ αυτή την περίοδο υψηλού κόστους ζωής».

«Θεωρούμε ότι τέτοια στοχευμένα μέτρα, κινούνται προς την ορθή κατεύθυνση. Την ίδια ώρα, οι επιτυχίες αυτές δεν είναι δεδομένες. Απαιτείται συνέχιση συνετών πολιτικών και αποφυγή αστόχευτων μέτρων που θα θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική μας βιωσιμότητα», καταλήγει ο ΔΗΣΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE