Έφεση για την υπόθεση Αristo καταχώρησε η Γενική Εισαγγελία στο Ανώτατο Δικαστήριο

Έφεση για την υπόθεση Αristo καταχώρησε η Γενική Εισαγγελία στο Ανώτατο Δικαστήριο

Καταχωρήθηκε σήμερα έφεση από τη Γενική Εισαγγελία στο Ανώτατο Δικαστήριο για την υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί.

Η έφεση αποφασίστηκε από τη Γενική Εισαγγελία μετά που το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, που συνεδριάζει στην Πάφο, απέρριψε στις 28 Ιουλίου την υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί από την εταιρεία Aristo και αθώωσε τους κατηγορούμενους, απαλλάσσοντας τους από κάθε κατηγορία.

Αθώοι είχαν κριθεί σε όλες τις κατηγορίες οι Θεόδωρος Αριστοδήμου, η σύζυγος του Ρούλα, ο σχεδιαστής Χρίστος Σολομωνίδης και ο τέως δημοτικός μηχανικός του Δήμου Πάφου Σάββας Σάββα.

To διάστημα για το δικαίωμα υποβολής έφεσης ήταν 14 μέρες από την ημέρα που το Κακουργιοδικείο ανακοίνωσε την απόφαση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE