Δύο οχήματα «τυλίχτηκαν» στις φλόγες έξω από οικία - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

Δύο οχήματα «τυλίχτηκαν» στις φλόγες έξω από οικία - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε δύο οχήματα στην Κισσόνεργα με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 3.5.23 και ώρα 00:50 εκδηλώθηκε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση στο δρόμο έξω από κατοικία στην Κισσόνεργα.

Ιδιοκτήτες των δύο οχημάτων είναι ζεύγος ηλικίας 30 και 31 ετών οι οποίοι διαμένουν στην κατοικία. 

Η φωτιά κατασβέστησε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στην σκηνή. Από την φωτιά τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη ενώ με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισαν οι εξετάσεις για τα διαφανούν τα αίτια πρόκλησης της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE