Αφού βαρεθήκατε τον καύσωνα φάτε νερά να πνάσετε! (VIDEO) Δείτε τι γίνεται τώρα στους δρόμους…

Αφού βαρεθήκατε τον καύσωνα φάτε νερά να πνάσετε! (VIDEO) Δείτε τι γίνεται τώρα στους δρόμους…

Είχαμε κουραστεί τις τελευταίες μέρες, να διαβάζουμε στο Facebook τα παράπονα σας, επειδή όπως συνηθίζεται κάθε καλοκαίρι στην Κύπρο, έτσι και φέτος… κάνει ζέστη!

Εντάξει δεν σας παίρνει όλους το «κολάνι», γιατί είστε κι εσείς που γουστάρετε τις ψηλές θερμοκρασίες, γιατί ξέρετε να απολαμβάνετε το καλοκαίρι, την ηλιοθεραπεία, τις βραδινές βουτιές και τα δροσιστικά cocktails.

Επειδή όμως έχει και ο καιρός γυρίσματα που λέμε, άσχετα αν αυτή η έκφραση έχει άλλη έννοια (!), δείτε ΦΩΤΟ και βίντεο, όπως είναι αυτήν τη στιγμή οι δρόμοι στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Σ.Χ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.