Διαψεύδει η Κομισιόν τη γερμανική 'Μπιλντ' ότι οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας - πιστωτών δεν θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του μηνός.

Διαψεύδει η Κομισιόν τη γερμανική 'Μπιλντ' ότι οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας - πιστωτών δεν θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του μηνός.

Η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μίνα Αντρέεβα, διέψευσε εμμέσως πλην σαφώς τις πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας “Μπιλντ”, σύμφωνα με τις οποίες οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας - πιστωτών δεν θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του μηνός.

Όπως είπε η κ. Αντρέεβα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη διάρκεια της μεσημβρινής ενημέρωσης, τα όσα είπε ο Πρόεδρος Γιούνκερ, ότι μια συμφωνία πριν τις 20 Αυγούστου είναι εφικτή, παραμένουν εν ισχύ. Πρόσθεσε επίσης πως βάσει της συνθήκης του ESM, αρμόδια για την αποτίμηση είναι η Κομισιόν, η οποία και βρίσκεται στην Αθήνα, και εκτίμησή της είναι πως οι διαπραγματεύσεις εξελίσσονται με ικανοποιητικό τρόπο. Άλλος δεν είναι αρμόδιος, πρόσθεσε δεικτικά.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Κομισιόν, αύριο θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής που θα εξετάσει την κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE