Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν ήξερα ότι το Maestro θα έκανε τέτοια επιτυχία»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν ήξερα ότι το Maestro θα έκανε τέτοια επιτυχία»

Για τη διεθνή απήχηση του «Maestro» μετά την προβολή του στο Netflix μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην εκπομπή Goodmorning America του ABC.

Ο δημιουργός της ξεχωριστής ιστορίας των Παξών, που στη διεθνή αγορά του Netflix κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Maesto in Blue», Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε στο ερώτημα αν περίμενε αυτή την επιτυχία της σειράς και την απήχηση που θα είχε στον κόσμο.

«Όταν δημιουργούσες την σειρά αυτή την εννέα επεισοδίων στόχευες σε ένα παγκόσμιο κοινό, είχες ονειρευτεί ποτέ ότι θα είχε τέτοια επιτυχία στο Netflix» τον ρώτησε η δημοσιογράφος του ABC και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν κάθετος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE