Κυκλοφοριακό κομφούζιο μετά από τροχαίο στα Φώτα του Καλησπέρα - Ακινητοποιήθηκαν οχήματα - Φωτογραφίες

Κυκλοφοριακό κομφούζιο μετά από τροχαίο στα Φώτα του Καλησπέρα - Ακινητοποιήθηκαν οχήματα - Φωτογραφίες

Τροχαίο στην είσοδο της Λευκωσίας, κοντά στα Φώτα του Καλησπέρα, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/4), λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στα φώτα του Καλησπέρα.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.