Δεν είναι το φαβορί η ΑΕΛ, όμως με τον κόσμο της θέλει την... υπέρβαση

Δεν είναι το φαβορί η ΑΕΛ, όμως με τον κόσμο της θέλει την... υπέρβαση

Έστω και δύσκολα, η ΑΕΛ κατάφερε στο... καυτό «Αλφαμέγα» να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού με την γκολάρα του Μεντόζα στο 89΄ και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου για 19η φορά, όπου στις 24 Μαΐου στο ΓΣΠ, θα διεκδικήσει κόντρα στην Ομόνοια το 8ο κύπελλο στην ιστορία της.

Την τελευταία 20ετία, δηλαδή από το 2003 που η ΑΕΛ επέστρεψε σε τελικό μετά από 14 χρόνια μέχρι και σήμερα, έπαιξε 7 τελικούς και φέτος θα λάβει μέρος στον 8ο. Ο φετινός όμως δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους, αν εξαιρέσουμε ίσως την επίσης προβληματική σεζόν 2014-2015 όπου η ΑΕΛ ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ στον τελικό με 4-2, αφού η Λεμεσιανή ομάδα πέρασε από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι σήμερα, από... χίλια μύρια κύματα, σε μία περιπετειώδη χρονιά με πάρα πολλά προβλήματα και... σκαμπανεβάσματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE