Όπως δημοσιεύεται σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πράξη του υπ’ αριθμό 357/2023, ημερομηνίας 12 Απριλίου 2023, διόρισε την Μαριλένα Ραουνά ως Προεδρικό Επίτροπο από την 1η Μαρτίου 2023.
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ ο διορισμός αυτός δεν αφορά κάποια από τις θέσεις των Επιτρόπων που δεν έχουν πληρωθεί. Έγινε προκειμένου η κ. Ραουνά, η οποία δεν είναι μέλος της διπλωματικής υπηρεσίας ή δημόσιος υπάλληλος, να μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά της ως Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου, σύμβουλος για θέματα ΕΕ που προετοιμαζει τον Πρόεδρο για τα Ευρωπαϊκά Συμβούλια και αποτελεί το σημείο επαφής στην Προεδρία για θέματα ΕΕ, και Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πέρασε ο μήνας του μέλιτος για τον Πρόεδρο, πίεση και εκ των έσω
Κάνει αυτοψία και λαμβάνει αποφάσεις για τις Κεντρικές Φυλακές η Υπουργός Δικαιοσύνης – Πότε θα ανακοινωθούν
Τελειώνει η… παρΑΤΑση - Συμφωνία ή οριστική ρήξη – Κρίσιμη συνάντηση Παναγιώτου με εργοδότες και Συντεχνίες
Σχεδόν 3.000 ακίνητα αξίας 700 εκατομμυρίων υποθηκεύτηκαν το πρώτο τρίμηνο του έτους – Στοιχεία
Κάλεσαν κλειδαρά οι Αρχές για να μπουν στο διαμέρισμα του 73χρονου που βρέθηκε νεκρός - Τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν