Eurovision 2023: Το φαβορί και οι χώρες που διεκδικούν μία θέση στην πρώτη πεντάδα

Eurovision 2023: Το φαβορί και οι χώρες που διεκδικούν μία θέση στην πρώτη πεντάδα

Τα πρώτα «στοιχήματα» για τα φαβορί στη φετινή Eurovision έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, οι «ψίθυροι» θέλουν τη Σουηδία και τη Loreen, που κέρδισε τον διαγωνισμό του 2012 στο Αζερμπαϊτζάν, με το «Euphoria», να έρχονται για μία δεύτερη νίκη.

Σύμφωνα με το eurovisionworld.com η η 39χρονη Λορέν Ζινέμπ Νόρα Ταλχαουί, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στη Eurovision 2023, με τη φινλανδική αποστολή και το «Cha Cha Cha» να ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Στις θέσεις 3, 4 και 5, τα στατιστικά θέλουν τις Ουκρανία, Γαλλία και Ισπανία αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE