Θλίψη για τον θάνατο της Βασιλικής Αυξεντίου εκφράζει ο ΠτΔ

Θλίψη για τον θάνατο της Βασιλικής Αυξεντίου εκφράζει ο ΠτΔ

Θλίψη εκφράζει με γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για τον θάνατο της Βασιλικής Αυξεντίου.

Είναι με θλίψη, αναφέρει, που πληροφορήθηκα την είδηση του θανάτου της συζύγου του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου, Βασιλικής Παναγή Αυξεντίου, γνωστής ως Βασιλούς.

"Μιας γυναίκας, που πλήρωσε τον δικό της φόρο τιμής προς την πατρίδα, στέκοντας δίπλα στον ήρωα σύμβολο της πατρίδας μας και τιμώντας τη μνήμη και τη θυσία του μέχρι το τέλος της ζωής της", αναφέρει.

Ο ΠτΔ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του ιδίου και της Κυβέρνησης στους οικείους της.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE