Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μπότοξ στο φρύδι και τον κάκιωσε λίγο»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μπότοξ στο φρύδι και τον κάκιωσε λίγο»

Με αφορμή την πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα σε γνωστή Youtuber, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στους διαδρόμους του Alpha πριν από λίγες ημέρες.

Ειδικότερα, το πρωινό της Πέμπτης, η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχθηκε πως «να πω κάτι επειδή τον είδα τον Αλέξη Τσίπρα από κοντά. Μου φάνηκε πάρα πολύ γοητευτικός να πω την αλήθεια, παρόλο που δεν πέφτω κάτω με τον Τσίπρα από την χαρά μου όταν τον βλέπω και δεν τρελαίνομαι σαν άντρα. Τον είδα και πιο νέο. Δηλαδή μήπως κανένα τσιμπηματάκι το έχει χτυπήσει».

«Την πρώτη εβδομάδα μόνο δεν του έκατσε καλά και θα πω τι έγινε με τον Αλέξη γιατί είμαι σίγουρη για τον Τσίπρα. Λοιπόν, το έκανε ψηλά στο φρύδι! Και επειδή το φρύδι του πάει προς τα πάνω τον κάκιωσε λίγο την πρώτη εβδομάδα. Τώρα, όμως, που τον είδα εγώ και έχει πέσει, είναι πάρα πολύ γοητευτικός».«Το θέμα είναι να μην κάνεις μπότοξ στην πολιτική. Εκεί είναι το θέμα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE