Τρεις νεκροί σε κατολίσθηση στις Ιταλικές Άλπεις

Τρεις νεκροί σε κατολίσθηση στις Ιταλικές Άλπεις

Τρεις άνθρωποι βρήκαν το θάνατο, όταν ισχυρή βροχή σημειώθηκε στις ιταλικές Άλπεις, προκαλώντας κατολίσθηση στην πλαγιά ενός βουνού, με αποτέλεσμα να σκεπάσει δρόμους και χώρους στάθμευσης.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ροΐτερς, οι αρχές ανέφεραν την Τετάρτη ότι η κατολίσθηση σημειώθηκε αργά χθες, κοντά στο San Vito di Cadore και πλησίον του χιονοδρομικού κέντρου της πόλης Cortina d`Ampezzo.

Ανασύρθηκαν τα πτώματα ενός άντρα πολωνικής καταγωγής, καθώς και μιας έφηβης και ενός ακόμη άντρα, των οποίων οι εθνικότητες δεν έγιναν γνωστές, είπε ο εκπρόσωπος της ιταλικής πυροσβεστικής Luca Cari.

Δεν υπάρχει αναφορά για αγνοούμενο άτομο. «Συνεχίζουμε την έρευνα, όμως ευχόμαστε να μην βρούμε άλλα πτώματα», δήλωσε ο Cari.

Πέρυσι, στα ιταλικά βουνά σημειώθηκαν 211 μεγάλες κατολισθήσεις, οι οποίες στοίχησαν τη ζωή σε 14 ανθρώπους, σύμφωνα με την οργάνωση Coldiretti.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE