Βοηθούσε μετανάστες να έρθουν παράνομα στην Κύπρο – «Άκουσε» την ποινή του 19χρονος

Βοηθούσε μετανάστες να έρθουν παράνομα στην Κύπρο – «Άκουσε» την ποινή του 19χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 18 μηνών, σε 19χρονο, τον οποίο έκρινε ένοχο σε υπόθεση παράνομης εισόδου στη Δημοκρατία, υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία με πρόθεση και σκοπό αποκόμισης κέρδους και μεταφοράς προσώπων δια υδάτινης οδού με μη ασφαλές και υπερφορτωμένο σκάφος.

Ο 19χρονος είχε συλληφθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2023, μετά την άφιξη σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή Αμμοχώστου, στο οποίο επέβαιναν 20 μετανάστες

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία σύμφωνα με την οποία, ο 19χρονος ήταν ο χειριστής του σκάφους.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE