Εξαφάνιση Περικλέους: Υπό κράτηση ο 24χρονος ύποπτος - Δεν έφερε ένσταση η υπεράσπιση

Εξαφάνιση Περικλέους: Υπό κράτηση ο 24χρονος ύποπτος - Δεν έφερε ένσταση η υπεράσπιση

Απόφαση για 8 μέρες κράτηση εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού που συνεδρίασε σήμερα στις 11 το πρωί για τον 24χρονο ύποπτο για την εξαφάνιση του 31χρονου Περικλέους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στο αίτημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τον 24χρονο βαραίνει η κατηγορία για απαγωγή με σκοπό τον φόνο και εμπρησμό οχήματος.

Σημειώνεται ότι υπάρχει μαρτύρια ότι ο 24χρονος είναι το τελευταίο πρόσωπο που είδε τον Περικλέους ενώ υπάρχει καταγγελία στην Αστυνομία από τον περασμένο Μάρτιο του 24χρονου προς τον 31χρονο ότι ο δεύτερος του έκλεψε μεγάλο χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE