Παραδόθηκε ο 24χρονος που καταζητείτο για την εξαφάνιση του 31χρονου Περικλέους

Παραδόθηκε ο 24χρονος που καταζητείτο για την εξαφάνιση του 31χρονου Περικλέους

Παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και συνελήφθη, την Κυριακή (23/4), ο 24χρονος που καταζητείτο σε σχέση με υπόθεση απαγωγής 31χρονου με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης και του εμπρησμού του οχήματός του.

Εναντίον του 24χρονου εκκρεμούσε, τις τελευταίες μέρες, δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά τις εξετάσεις σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, κάτοικου Λεμεσού, το όχημα του οποίου εντοπίστηκε καμένο, την Παρασκευή, στην περιοχή του πεδίου βολής στο Παλιομέτοχο.

Ο 24χρονος φέρεται να ήταν το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε ο 31χρονος, πριν χαθούν τα ίχνη του,

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».