Πολύ μπροστά ο Κύπριος παρουσιαστής του MEGA! Θα βάψει ξανθά τα μαλλιά του με ανταύγειες (ΦΩΤΟ)

Πολύ μπροστά ο Κύπριος παρουσιαστής του MEGA! Θα βάψει ξανθά τα μαλλιά του με ανταύγειες (ΦΩΤΟ)

Έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε στις μικρές αλλά ΜΕΓΑ οθόνες μας, τα τελευταία (πολλά) χρόνια, με κοντό, σκουρόχρωμο μαλλάκι, κάτι που ομολογουμένως ταιριάζει και με το structure του προσώπου του.

Ωστόσο, σήμερα, ο πλακατζής παρουσιαστής με το ίδιο όνομα και το ίδιο επώνυμο (εν σίουρα Κυπραίος τούτος), μας ενημερώνει πως σκέφτεται να βάψει τα μαλλιά του ξανθά με ανταύγειες που δυσκολευόμαστε να τις γράψουμε με ελληνικούς χαρακτήρες!

Διαβάστε λοιπόν τι ακριβώς έγραψε ο Βαγγέλης Ευαγγέλου προ ολίγων λεπτών στο FB και αν γουστάρετε να τον δείτε με πολύχρωμο hair look, μην ντραπείτε να του στείλετε μήνυμα και να του το πείτε! Είναι πολύ cool τύπος.

Πάντως εγώ προσωπικά, που αύριο έχω ραντεβού στο Mohawk Hair Studio, σκέφτομαι να κάνω ανταύγειες αλλά όχι στο τριχωτό της δικής μου κεφαλής!

Συνεχίζεται…

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE