Αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε πάσσαλο τα ξημερώματα - Χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός γυναίκας - Λεπτομέρειες

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε πάσσαλο τα ξημερώματα - Χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός γυναίκας - Λεπτομέρειες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα στην Δρομολαξιά όταν σύμφωνα με την Αστυνομία όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα φέρεται να συγκρούστηκε σε πάσσαλο σε σημείο του αυτοκινητόδρομου με αποτέλεσμα να χρειαστεί ο απεγκλωβισμός τους από την Πυροσβεστική. Η κατάσταση υγείας των δύο επιβαινόντων είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο όχημα επέβαιναν δυο νεαρά άτομα όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το όχημα συγκρούστηκε σε πάσσαλο και ακινητοποιήθηκε σε σημείο του αυτοκινητόδρομου στην Δρομολαξιά.

Η Πυροσβεστικη Υπηρεσία «απεγκλώβισε την συνοδηγό του οχήματος με την χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και την παρέδωσε σε ασθενοφόρο της υπηρεσίας ασθενοφόρων όπου διεκομίσθη στις πρώτες βοηθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λαρνακας».

Σύμφωνα με την Αστυνομία «η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE