Αυτός είναι ο 31χρονος που εξαφανίστηκε από την Πέμπτη – Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφία

Αυτός είναι ο 31χρονος που εξαφανίστηκε από την Πέμπτη – Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφία

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 31 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του και για τον οποίο έχουν εγερθεί υπόνοιες ότι είναι θύμα απαγωγής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Άγγελο Περικλέους, ημερομηνία γέννησης 10/10/1991, κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος ελλείπει από το απόγευμα (18:43) της Πέμπτης, 20 Απριλίου, 2023.

Ο 31χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και μούσι.

Φέρει τατουάζ στο δεξί χέρι, από το σημείο του ώμου μέχρι τον αγκώνα, καθώς και τατουάζ σε σχήμα κορώνας και μούσι, στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μίλησε για όλα ο ΠτΔ: Όσα αποκάλυψε για το Κυπριακό μέχρι και το «Ηλέκτρα»

Μίλησε για όλα ο ΠτΔ: Όσα αποκάλυψε για το Κυπριακό μέχρι και το «Ηλέκτρα»

Στο Κυπριακό, στην Ενέργεια και στην Οικονομία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του σήμερα.