Η Αφροδίτη του Μποτιτσέλι είναι η νέα influencer της Ιταλίας για τον τουρισμό

Η Αφροδίτη του Μποτιτσέλι είναι η νέα influencer της Ιταλίας για τον τουρισμό

Από τους πίνακες του Σάντρο Μποτισέλι στο Διαδίκτυο κατέβασαν οι Ιταλοί την Αφροδίτη για να διαφημίσει τη χώρα τους στους τουρίστες.

Η εικόνα της θεάς, όπως την αποτύπωσε ο αναγεννησιακός ζωγράφος, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης εμφανίζεται να τρώει μακαρόνια ή να βγάζει σέλφι στη Βενετία.

Η εκστρατεία από το υπουργείο Τουρισμού και τον ιταλικό ΕΟΤ με τον τίτλο «Ανοιχτή στο Θαύμα» θέλει την Αφροδίτη τουρίστρια στις ομορφιές της Ιταλίας που μαγνητίζουν τους ξένους.

Το υπουργείο πιστεύει ότι η Αφροδίτη μπορεί να γίνει μια σύγχρονη influencer. «Δανείζει το πρόσωπό της να μιλήσει για την ομορφιά μας, από τις πιο γνωστές πόλεις στα πιο κρυφές γωνιές».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE