Έπιασαν «λαβράκι» – Βρήκαν σε περίπτερο αδασμοαφορολόγητα 40 πακέτα καπνού και 53 κούτες τσιγάρων

Έπιασαν «λαβράκι» – Βρήκαν σε περίπτερο αδασμοαφορολόγητα 40 πακέτα καπνού και 53 κούτες τσιγάρων

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας και λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν και κατάσχεσαν το μεσημέρι σε περίπτερο, 53 κούτες τσιγάρων και 40 πακέτα καπνού, όλα αδασμοαφορολόγητα.

Σύμφωνα με τον Χάρη Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Απριλίου, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν έλεγχο σε περίπτερο που βρίσκεται στη πόλη, στη παρουσία της υπεύθυνης ηλικίας 51 ετών. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν 14 κούτες τσιγάρων εντός του περιπτέρου και άλλες 39 σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο».

Επίσης «εντοπίστηκαν 40 πακέτα καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστο. Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν και λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων επέβαλαν χρηματικό πρόστιμο".

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «η 51χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι αγόρασε τα καπνικά προϊόντα από κατάστημα στην Πύλα».

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE