Τράπεζα Κύπρου: Προσφέρει νέο προϊόν με καταθετικό επιτόκιο μέχρι και 1,40%

Τράπεζα Κύπρου: Προσφέρει νέο προϊόν με καταθετικό επιτόκιο μέχρι και 1,40%

Τη διάθεση νέου προϊόντος εμπρόθεσμης κατάθεσης 18 μηνών με καταθετικό επιτόκιο μέχρι και 1,40% ανακοίνωσε την Παρασκευή η Τράπεζα Κύπρου.

Όπως αναφέρεται, το προϊόν με την ονομασία “Step-Up” απευθύνεται σε ενήλικες ιδιώτες και επιχειρήσεις και αφορά καταθέσεις ποσού από €100.000 μέχρι €500.000, με κλιμακωτό επιτόκιο μέχρι 1,40%.

Προστίθεται πως το προϊόν προσφέρεται μόνο σε ευρώ και φέρει υψηλότερο επιτόκιο σε σχέση με τα υπόλοιπα καταθετικά προϊόντα που προσφέρονται από την Τράπεζα Κύπρου, το οποίο αυξάνεται κλιμακωτά ανά εξάμηνο.

Συμπληρώνεται πως ο τόκος υπολογίζεται βάσει του επιτοκίου της συγκεκριμένης περιόδου. Ειδικότερα, μέχρι 6 μήνες το επιτόκιο ανέρχεται στο 0,40%, από 6 μέχρι 12 μήνες στο 0,90% και από 12 μέχρι 18 μήνες το επιτόκιο ανέρχεται στο 1,40%, με το μέσο ετήσιο επιτόκιο της εμπρόθεσμης κατάθεσης να ανέρχεται στο 0,90%.

Βασικό πλεονέκτημα του “Step-Up” αποτελεί επίσης το γεγονός ότι ο πελάτης λαμβάνει τους τόκους κάθε έξι μήνες αυτόματα σε συνδεόμενο λογαριασμό της επιλογής του, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE