Τάσος Τρύφωνος: Αποκάλυψε την νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στον Alpha Κύπρου - Βίντεο

Τάσος Τρύφωνος: Αποκάλυψε την νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στον Alpha Κύπρου - Βίντεο

Το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αποκάλυψε ο Τάσος Τρύφωνος

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε ο Κύπριος παρουσιαστής και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον.

Όπως είπε στην συνέντευξη του, μετά το τέλος του «The Chase», το οποίο αναμένεται να ρίξει τίτλους τέλους το ερχόμενο καλοκαίρι, θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον Alpha Κύπρου με ένα νέο τηλεπαιχνίδι που διάλεξε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Τάσος Τρύφωνος, ευελπιστεί ότι το νέο αυτό τηλεπαιχνίδι θα προβληθεί ταυτόχρονα και στην Ελλάδα, ενώ όπως είπε βρέθηκε και στο Λονδίνο για να δει τα γυρίσματα του ξένου φορμάτ, ενώ ανέφερε παράλληλα ότι συναντήθηκε με τον παρουσιαστή και γύρισε και το trailer στο στούντιο.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα είπε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE