Του έκανε καλό η Κύπρος! Αναστενάζει η showbiz με το νέο κορμί του HOT γυμναστή – Δείτε νέες ΦΩΤΟ

Του έκανε καλό η Κύπρος! Αναστενάζει η showbiz με το νέο κορμί του HOT γυμναστή – Δείτε νέες ΦΩΤΟ

Εικάζω πως δεν θα υπάρχει αναγνώστης ή μάλλον αναγνώστρια της στήλης LIFESTYLE που προ ολίγων μηνών, δεν θα κινήθηκε στους ξέφρενους ρυθμούς της νέας τρέλας, που σε χρόνο ντε ντε εξαπλώθηκε στο Παγκόσμιο κι έχει το όνομα «Παρούμπα».

Επίσης, οι πλείστοι θα θυμάστε πως ο γυμναστής – performer, που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από το κοινό, κατά την πρώτη του τουρνέ στην Κύπρο είχε αυτό που λέμε, δυο – τρία κιλάκια παραπάνω.

Το πήρε όμως απόφαση, ίσως βέβαια να του έκατσε και το καλό κλίμα της Μεγαλόνησου, έτσι όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Πάρης Κοντόπουλος φιγουράρει ως πρώτη μούρη πλέον στα social media, πιο σέξι από ποτέ.

Καταιγισμός από likes και shares σε κάθε του ποστ, αφού η νέα, φρέσκια κι ανανεωμένη του εμφάνιση, διόλου απαρατήρητη δεν περνάει.

Δείτε το «Πριν» στο βίντεο και το «Μετά» στις ακόλουθες φωτό:

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE