ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: «Βραχυκυκλωμένος» ο ΔΗΣΥ- Χωρίς ταυτότητα, πρόγραμμα και ουσία

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: «Βραχυκυκλωμένος» ο ΔΗΣΥ- Χωρίς ταυτότητα, πρόγραμμα και ουσία

Βραχυκυκλωμένος μοιάζει να είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός, μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα των Προεδρικών εκλογών.

Ένα ιστορικό κόμμα, κατάντησε να ακροβατεί στη ζυγαριά μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Χωρίς πρόγραμμα, οργάνωση, κεντρική γραμμή και με σπασμωδικές αναφορές σε σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.

Εξαίρεση αποτελούν ορισμένα στελέχη, που εκφράζουν δημόσια τις απόψεις τους και κάνουν τοποθετήσεις, προσπαθώντας να προλάβουν την κατάρρευση.

Σε αντίθεση βέβαια με το ΑΚΕΛ, το οποίο κάνει οργανωμένα παρεμβάσεις και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Η προεκλογική περίοδος το οδήγησε σε νέα μονοπάτια, με ένα οργανωτικό κορμό, που δεν θυμίζει σε τίποτα το ΑΚΕΛ του παρελθόντος. Ο Στέφανος Στεφάνου κατάφερε να εξελίξει το κόμμα και να εξαργυρώσει την - κατά πολλούς- την πετυχημένη πορεία του εκλεκτού του, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ο κόσμος του ΔΗΣΥ φαντάζει συγχυσμένος, αφού δεν γνωρίζει που ανήκει το κόμμα του. Είναι απέναντι ή δίπλα στην Κυβέρνηση;  Η νέα ηγεσία δεν έχει ορίσει ακόμη τις σχέσεις Πινδάρου-Προεδρικού. 

Δεν αποτελεί δικαιολογία η επόμενη εσωκομματική αναμέτρηση. Σε κόμματα όπως ο Δημοκρατικός Συναγερμός, δεν χωράνε δικαιολογίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ προς Τουφάν Έρχιουρμαν: «Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για μόνιμη λύση στο Κυπριακό»

ΟΗΕ προς Τουφάν Έρχιουρμαν: «Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για μόνιμη λύση στο Κυπριακό»

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, για την ανάδειξή του, απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες. Στο μήνυμά του, ο Γενικός Γραμματέας αναφέρει ότι ανυπομονεί να συνεργαστούν για την επίτευξη μιας μόνιμης λύσης στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE