Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 15 Απριλίου καταγγέλθηκε από 61χρονο ότι είχε διαρρηχθεί το γραφείο του, από όπου κλάπηκε περιουσία, καθώς και το κλειδί του αυτοκινήτου του. Το όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το γραφείο, κλάπηκε επίσης, σύμφωνα με τον παραπονούμενο.
Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, την Πέμπτη δόθηκε πληροφορία ότι το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε στην Πάφο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου και εντόπισαν 24χρονο, μόνιμο κάτοικο, να εισέρχεται εντός του οχήματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΑΔΕ Πάφου, όπου ανακρίθηκε, χωρίς ωστόσο να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις. Ακολούθως συνελήφθη για παράνομη κατοχή του οχήματος.
Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία ότι στην διάρρηξη φέρεται να ενέχεται 34χρονη μόνιμη κάτοικος Πάφου και ότι ο 24χρονος που είχε στην κατοχή του το αυτοκίνητο, το αγόρασε σε χαμηλή τιμή από την ίδια.
Ο 24χρονος επανασυνελήφθη για κλεπταποδοχή ενώ η 34χρονη καταζητείται.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένη για χρήματα παριστάνοντας τον ορθοπεδικό – Χειροπέδες σε 57χρονο
Συνεχίζεται το θρίλερ στις Φυλακές 4 μήνες μετά τη φυγή Αριστοτέλους – Παρατείνεται ο διορισμός Καπνουλλά
Μετάλλαξη «Αρκτούρος»: Πόσο επικίνδυνη είναι – Διαφεύγει της ανοσίας των εμβολίων; – Ο Δρ. Καραγιάννης εξηγεί
Γκάφα Χατζηγιάννη πλήττει το Προεδρικό, νέο στραβοπάτημα σε λίγες μέρες
Αναζητούν ένα πρόσωπο για τη ληστεία σε κατάστημα courier - Πολίτες καταδίωξαν τους κουκουλοφόρους