Εργάτης έβαλε περιουσία της εταιρείας στο όχημά του - Τον κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης και πιάστηκε στα πράσα

Εργάτης έβαλε περιουσία της εταιρείας στο όχημά του - Τον κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης και πιάστηκε στα πράσα

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 20 Απριλίου καταγγέλθηκε από 66χρονο ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα μετέβη σε εργοτάξιο της εταιρείας του στην Αγία Μαρινούδα, όπου φέρεται να εντόπισε εργάτη ηλικίας 37 ετών, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ο οποίος έχει τοποθετήσει περιουσία της εταιρείας σε όχημα.

Ο 37χρονος φέρεται να ανέφερε στον παραπονούμενο ότι είχε σκοπό να την μετακινήσει σε κάποιο άλλο σημείο, ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο ισχυρισμός διαψεύστηκε.

Ο 37χρονος ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκάφα Χατζηγιάννη πλήττει το Προεδρικό, νέο στραβοπάτημα σε λίγες μέρες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.