ΜΜΕ και «υπουργικό» ενημερώνει για το Κυπριακό ο Ακιντζί

ΜΜΕ και «υπουργικό» ενημερώνει για το Κυπριακό ο Ακιντζί

Εκπροσώπους των τουρκοκυπριακών ΜΜΕ ενημερώνει σήμερα για το Κυπριακό ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ενώ στις 14.00 θα ενημερώσει και το “υπουργικό συμβούλιο”.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στη συνάντηση με τα μέλη του “υπουργικού” θα ανταλλάξουν απόψεις και για εσωτερικά θέματα. Την Παρασκευή ο κ. Ακιντζί θα προβεί σε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για το Κυπριακό με τους εκπροσώπους των “κοινοβουλευτικών κομμάτων”. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στις 20 Μαϊου.

Σημειώνεται ότι ο Τ/κ ηγέτης ήδη έχει ενημερώσει συντεχνίες και συνδικαλιστικές οργανώσεις για την πορεία των διαπραγματεύσεων και όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, το Σεπτέμβριο πρόκειται να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών που θα συμβάλλει στην ενημέρωση του κόσμου για το Κυπριακό για το οποίο θα παραστεί σε ειδική συνεδρία της “βουλής” τον ίδιο μήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE