Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του AKP στα Άδανα – Συνελήφθη ο δράστης

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε γραφεία του AKP στα Άδανα – Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε στην Τουρκία, γιατί σημειώθηκε ένοπλη επίθεση σε τοπικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος AKP, με τις αρχές να προχωρούν σε σύλληψη ενός ατόμου, που είχε στη κατοχή του όπλο.

Η επίθεση έγινε στην περιοχή Τσουκούροβα στα Άδανα, ενώ όπως αναφέρει η hurriyet.com.tr, δεν υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες, ενώ ο δράστης πυροβόλησε περίπου 12 φορές, πριν προλάβουν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Ομέρ Τσελίκ σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε αυτό το περιστατικό δεν πρέπει να τρομοκρατήσει κανέναν και ό,τι ο αγώνας θα τις επερχόμενες τουρκικές εκλογές θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο αντιπρόεδρος του AKP, Νουμάν Κουρτουλμούς, έκανε δηλώσεις και ανέφερε τα εξής:

«Καταδικάζουμε την ένοπλη επίθεση στο κτήριο της συνοικίας Τσουκούροβα. Πιστεύουμε ότι ο ένοχος θα βρεθεί το συντομότερο δυνατό».

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE