Μας κοροϊδεύουν ακόμη και στο νερό: 5,50 ευρώ ένα μπουκάλι στη Λεμεσό!

Μας κοροϊδεύουν ακόμη και στο νερό: 5,50 ευρώ ένα μπουκάλι στη Λεμεσό!

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες των αναγνωστών μας για τα τελευταία φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Αναφερόμαστε σε καταγγελίες αναγνωστών μας οι οποίοι μας πληροφορούν για διάφορα υποστατικά που «εξαπατούν» το κοινό και συμμετέχουν στην αισχροκέρδεια που υπάρχει στις τιμές των αγαθών.

Συγκεκριμένα, αναγνώστης μας από την Λεμεσό μας έστειλε το κατάλογο γνωστής καφετέριας της Παραλιακής, καταγγέλλοντάς την για την ασύστολη αισχροκέρδεια που υπάρχει.

Όπως θα δείτε και εσείς από τον τιμοκατάλογο, φαίνεται πως για ένα μπουκάλι νερό στο συγκεκριμένο υποστατικό θα το πληρώσετε στην τιμή των 5,50 ευρώ και για το μικρότερο μπουκαλάκι 3,90!!

Δείτε και μόνοι σας:

Προσέξτε τι επιλέγετε και ποσά το πληρώνετε!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE