Στο κελί 40χρονος για υπόθεση δηλητηρίασης σκύλων - Βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο εντός χωραφιού

Στο κελί 40χρονος για υπόθεση δηλητηρίασης σκύλων - Βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο εντός χωραφιού

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 40χρονου για υπόθεση δηλητηρίασης σκύλων προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας η Αστυνομία προχώρησε χθες Τρίτη του Πάσχα στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 40 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πρόκλησης βλάβης σε ζώα.

Της σύλληψης του πιο πάνω προσώπου, προηγήθηκε καταγγελία στην Αστυνομία, από κάτοικο Πάφου, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 31/3 – 2/4/2023, άγνωστοι δηλητηρίασαν τους τρεις κυνηγετικούς του σκύλους, οι οποίοι βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο, εντός χωραφιού που διατηρεί σε περιοχή της Πάφου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ/φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE