Στο κελί 40χρονος για υπόθεση δηλητηρίασης σκύλων - Βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο εντός χωραφιού

Στο κελί 40χρονος για υπόθεση δηλητηρίασης σκύλων - Βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο εντός χωραφιού

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 40χρονου για υπόθεση δηλητηρίασης σκύλων προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας η Αστυνομία προχώρησε χθες Τρίτη του Πάσχα στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 40 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πρόκλησης βλάβης σε ζώα.

Της σύλληψης του πιο πάνω προσώπου, προηγήθηκε καταγγελία στην Αστυνομία, από κάτοικο Πάφου, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 31/3 – 2/4/2023, άγνωστοι δηλητηρίασαν τους τρεις κυνηγετικούς του σκύλους, οι οποίοι βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο, εντός χωραφιού που διατηρεί σε περιοχή της Πάφου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ/φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE