ΡΤΚ: Στηρίζει την ομοσπονδία ως λύση του Κυπριακού

ΡΤΚ: Στηρίζει την ομοσπονδία ως λύση του Κυπριακού

Το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα συνεχίζει να στηρίζει την ομοσπονδία ως λύση του Κυπριακού σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του κόμματος Ασίμ Ακάνσοϊ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Ακάνσοϊ είπε ότι το Κυπριακό παραμένει το πιο σημαντικό πρόβλημα σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό να συνεχίσουν οι διαπραγματεύσεις από το σημείο που σταμάτησαν με ορίζοντα την επίλυση εντός συγκεκριμένων χρονικών πλαισίων.

Για τις αναφορές του Τούρκου «πρέσβη» για τις επικείμενες εκλογές στην Τουρκία είπε ότι αν ενδιαφέρεται να πολιτευτεί ας το κάνει στην Τουρκία και όχι στα κατεχόμενα.

Κάλεσε τέλος τον «πρέσβη» να επικεντρωθεί στα «καθήκοντά» του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα 57χρονος

Τραγωδία στη Λεμεσό: Ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα 57χρονος

Τραγική κατάληξη είχε πρωινό μπάνιο στη θάλασσα για 57χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το νερό.

BEST OF TOTHEMAONLINE