Σπαλιάρας κι αηδίες! Αυτός είναι ο επώνυμος που έχει τα μεγάλα προσόντα – Μηχανή του σεξ τον αποκαλούν

Σπαλιάρας κι αηδίες! Αυτός είναι ο επώνυμος που έχει τα μεγάλα προσόντα – Μηχανή του σεξ τον αποκαλούν

Γιατί δηλαδή να γίνει talk of the town το πρώην (καλά μπορεί να είναι και νυν ακόμη) μοντέλο, που πολλοί έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν ως τον Κύπριο ηθοποιό, που φιγουράρει στις σελίδες των περιοδικών ως το απόλυτο σύμβολο του σεξ;

Αφού λοιπόν, όπως αντιλαμβανόμεθα εκ των νούμερων που δείχνουν τα google analytics, το μεγάλο πουλί του Spaliaras πουλάει, όσο πουλάνε βέβαια και οι βαρύγδουπες του δηλώσεις για τις μεγάαααλες του επιδόσεις, εμείς σας προτείνουμε να δείτε ποιος πραγματικά έχει και τα προσόντα και τις επιδόσεις.

Με τρανταχτές αποδείξεις μάλιστα.

Πολλοί και πολλές ήδη θα τον έχετε αναγνωρίσει, καθώς (άσχετα αν δεν το παραδέχεστε), όλο και κάποια κλεφτή ματιά θα ρίξατε στις ταινίες του Mr Sirinakis.

Ιδού λοιπόν ο Θοδωρής, το sex symbol που πιθανόν να γνωρίζετε με το nick name «Teo Sirina».

 

Nakos Nakou.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.