Καιρός: Θερμοκρασίες που θυμίζουν καλοκαίρι με την συνοδεία βροχών - Αναλυτικά οι προβλέψεις

Καιρός: Θερμοκρασίες που θυμίζουν καλοκαίρι με την συνοδεία βροχών - Αναλυτικά οι προβλέψεις


Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ από την Τετάρτη αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση, σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, μέχρι και την Πέμπτη το πρωί.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 15 στα παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και τοπικά κατά διαστήματα αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE