Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

«Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν κατά "ικανοποιητικό τρόπο" προς αυτήν την κατεύθυνση», δήλωσε ο πρόεδρος Κομισιόν σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Ολες οι αναφορές που φθάνουν σε μένα μού επιτρέπουν να συναγάγω ότι είναι δυνατή η επίτευξη συμφωνίας κατά τη διάρκεια του μήνα, κατά προτίμηση πριν από τις 20 Αυγούστου... οι διαπραγματεύσεις προχωρούν κατά ικανοποιητικό τρόπο, σύμφωνα, τόσο με τις ελληνικές αρχές, όσο και με την Επιτροπή», ανέφερε ο κ.Γιούνκερ
«Ωστόσο, εάν αυτό το χρονικό διάστημα αποδειχθεί βραχύ, θα πρέπει να προσφύγουμε σε μία δεύτερη προσφυγή σε έναν μηχανισμό χρηματοδότησης γέφυρας, μέσω του οποίου η Ευρωπαϊκή Ενωση χορήγησε ένα επείγον δάνειο ύψους επτά δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα τον Ιούλιο», εξήγησε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




