Διέρρηξαν γραφείο 61χρονου στην Πάφο - Καταζητείται 28χρονος

Διέρρηξαν γραφείο 61χρονου στην Πάφο - Καταζητείται 28χρονος

Υπόθεση διάρρηξης  γραφείου και κλοπή οχήματος διερευνά η Αστυνομία Πάφου ενώ για την υπόθεση καταζητεί 28χρονο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 15 Απριλίου καταγγέλθηκε από 61χρονο ότι διαρρήχτηκε το γραφείο του που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ελλάδος.

Αρχικά κλάπηκε το κλειδί του οχήματος και στην συνέχεια το αυτοκίνητο του παραπονούμενου αξίας 2.000 ευρώ περίπου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την αποθήκη.

Μέλη το ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό του φερόμενου δράστη.

Για την υπόθεση από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 28χρονου, ο οποίος καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE