Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Βγήκε από την εντατική μετά από δώδεκα ημέρες νοσηλείας

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Βγήκε από την εντατική μετά από δώδεκα ημέρες νοσηλείας

Μετά από δώδεκα ημέρες νοσηλείας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξήλθε σήμερα της μονάδας εντατικής θεραπείας και βρίσκεται, τώρα, σε δωμάτιο του νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η υγεία του «Καβαλιέρε» παρουσιάζει βελτίωση, αν και δεν έχει γίνει αναφορά, ακόμη, σε ενδεχόμενη ημερομηνία για εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός πάσχει από χρόνια λευχαιμία –για την οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία– ενώ οι γιατροί, παράλληλα, του χορηγούν αγωγή για την θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δύο εμπρησμοί σε σχολεία - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Βγαίνει στους δρόμους τη Δευτέρα η Αστυνομία – Τι θα ελέγχει

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο μικροσκόπιο οι καταγγελίες Δρουσιώτη - Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Λετυμπιώτης: Στο μικροσκόπιο οι καταγγελίες Δρουσιώτη - Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» τοποθετήθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχολιάζοντας τα βασικά ζητήματα της επικαιρότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE