Netlix: Αντιδράσεις στο Twitter για τη μαύρη Κλεοπάτρα - «Ήταν Ελληνίδα, είναι λάθος ιστορικά»

Netlix: Αντιδράσεις στο Twitter για τη μαύρη Κλεοπάτρα - «Ήταν Ελληνίδα, είναι λάθος ιστορικά»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στα social media το trailer ενός νέου ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Queen Cleopatra», το οποίο «υπόσχεται» να διερευνήσει τη ζωή και την προσωπικότητα μιας από τις πιο διάσημες ιστορικές φιγούρες της Αιγύπτου, της Κλεοπάτρας.

Η επιλογή της νεαρής μαύρης ηθοποιού Αντέλ Τζέιμς για να υποδυθεί την Κλεοπάτρα Ζ' της Αιγύπτου, «ξένισε» αρκετούς σχολιαστές στο διαδίκτυο, που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η συγκεκριμένη μονάρχης ήταν μέλος της δυναστείας των Πτολεμαίων, μίας ελληνικής οικογένειας μακεδονικής καταγωγής, που κυβέρνησε την Αίγυπτο μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατά την Ελληνιστική περίοδο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE