Έκρυψε δύο χιλιάδες κροτίδες κάτω από δέντρο στη Λεμεσό - Συνελήφθη 22χρονος

Έκρυψε δύο χιλιάδες κροτίδες κάτω από δέντρο στη Λεμεσό - Συνελήφθη 22χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 22 ετών προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή και αποθήκευση εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.45μ.μ. στις 13/04/2023, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ένα όχημα, του οποίου ο οδηγός, σταμάτησε σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Λεμεσού και κατέβασε τσάντες τις οποίες τοποθέτησε κάτω από ένα δέντρο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τέσσερις τσάντες, οι οποίες περιείχαν πέραν των 2,000 κροτίδων, εννέα πυρσοί και 15 τεμάχια φυτιλιού.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE