Αυτό είναι το νέο μέλος της ΕΔΥ μετά την παραίτηση Μιχαήλ

Αυτό είναι το νέο μέλος της ΕΔΥ μετά την παραίτηση Μιχαήλ

Τη Λουκία Χριστοδούλου διόρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως νέος μέλος στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας.

Η κ. Χριστοδούλου αναλαμβάνει καθήκοντα μετά την παραίτηση του Μιχαλάκη Μιχαήλ. 

Το who is who της 

Η κα. Λουκία Χριστοδούλου γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1968 στη Λεμεσό. Κατέχει δίπλωμα νομικής B.A. Law (Hons) του Πανεπιστημίου του Kent (The University of Kent at Canterbury) και LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (International Commercial Law ) του ίδιου Πανεπιστημίου.

Για περίοδο 8 ετών άσκησε το επάγγελμα του Δικηγόρου σε μεγάλους δικηγορικούς οίκους στη Λεμεσό. Επίσης, κατά τα έτη 2000-2007 διετέλεσε Μέλος του Εφοριακού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Έλαβε μέρος σε διάφορα Νομικά Συνέδρια και Φορολογικά Σεμινάρια.

Στις 24/4/2018 η κα. Χριστοδούλου διορίστηκε με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου Πρόεδρος της Επιτροπής για περίοδο πέντε ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE