Νέο τροχαίο στην Αγία Νάπα με μοτοσυκλετιστή

Νέο τροχαίο στην Αγία Νάπα με μοτοσυκλετιστή

Με θλαστικό τραύμα στη μετωπιαία χώρα και στο πηγούνι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, Σουηδός τουρίστας ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, 05/08/2015. σε οδικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα, τουρίστας από τη Σουηδία, ενώ οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του σε δρόμο στην Αγία Νάπα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Με ασθενοφόρο ο Σουηδός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει θλαστικό τραύμα στη μετωπιαία χώρα και στο πηγούνι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Οι γιατροί έλαβαν δείγμα αίματος από τον Σουηδό για σκοπούς ελέγχου αλκοόλης.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Αστυνομία της Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας

Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE