Οδηγός στην Ελλάδα πάτησε σκυλάκι εν ψυχρώ – Της πέρασαν χειροπέδες - Δείτε βίντεο
14.04.2023 - 17:40
Συνελήφθη η οδηγός που πάτησε εν ψυχρώ έναν σκύλο με το αυτοκίνητό της το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.
Σύμφωνα με πηγές από το γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, που ασχολήθηκε προσωπικά με την υπόθεση, η οδηγός θα περάσει κανονικά τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Το περιστατικό, που προκαλεί αποτροπιασμό, έγινε περίπου στις 18:30 χθες το απόγευμα σε δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης. Ο σκύλος βρισκόταν σε ένα στενό.
Η οδηγός ενός αυτοκινήτου κινούνταν εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο στενό και όπως φαίνεται στο βίντεο είχε σε πλήρη ορατότητα τον σκύλο που βρισκόταν στη μέση του δρόμου. Ωστόσο αντί να περιμένει να περάσει, πήρε φόρα και εν ψυχρώ κινήθηκε κατά πάνω του πατώντας το. Η οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου και τράπηκε αμέσως σε φυγή.
Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.