Αστυνομικός περνά χειροπέδες σε οκτάχρονο με ειδικές ανάγκες (Βίντεο)

Αστυνομικός περνά χειροπέδες σε οκτάχρονο με ειδικές ανάγκες (Βίντεο)

Οργή και αποτροπιασμός στην παγκόσμια κοινή γνώμη από το βίντεο που παρουσιάζει αστυνομικό να περνά χειροπέδες σε ένα αγοράκι για να το συνετίσει.

Ο αστυνομικός φαίνεται να περνά τις χειροπέδες στα μπράτσα του παιδιού, αφού οι καρποί του είναι πολύ λεπτοί για να τις συγκρατήσουν.

Ο οκτάχρονος με ειδικές ανάγκες είναι εξαιρετικά υπερκινητικός λόγω συνδρόμου ελλειμματικής προσοχής.

Οι δασκάλες του μικρού, ανήμπορες να τον περιορίσουν, κάλεσαν τον αστυνομικό. 

Εκείνος, συνοδεύοντάς τον στην τουαλέτα, τον τιμώρησε γιατί, όπως ισχυρίζεται, ο μικρός τον χτύπησε με τον αγκώνα. Οι γονείς του παιδιού έχουν κινηθεί νομικά κατά του αστυνομικού.

Η ιστορία είχε επαναληφθεί με τον ίδιο αρνητικό πρωταγωνιστή, ο οποίος είχε περάσει ξανά χειροπέδες σε εννιάχρονο κοριτσάκι που είχε μπει τιμωρία στην απομόνωση γιατί ήταν "άτακτο"!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE