Αστυνομικός περνά χειροπέδες σε οκτάχρονο με ειδικές ανάγκες (Βίντεο)

Αστυνομικός περνά χειροπέδες σε οκτάχρονο με ειδικές ανάγκες (Βίντεο)

Οργή και αποτροπιασμός στην παγκόσμια κοινή γνώμη από το βίντεο που παρουσιάζει αστυνομικό να περνά χειροπέδες σε ένα αγοράκι για να το συνετίσει.

Ο αστυνομικός φαίνεται να περνά τις χειροπέδες στα μπράτσα του παιδιού, αφού οι καρποί του είναι πολύ λεπτοί για να τις συγκρατήσουν.

Ο οκτάχρονος με ειδικές ανάγκες είναι εξαιρετικά υπερκινητικός λόγω συνδρόμου ελλειμματικής προσοχής.

Οι δασκάλες του μικρού, ανήμπορες να τον περιορίσουν, κάλεσαν τον αστυνομικό. 

Εκείνος, συνοδεύοντάς τον στην τουαλέτα, τον τιμώρησε γιατί, όπως ισχυρίζεται, ο μικρός τον χτύπησε με τον αγκώνα. Οι γονείς του παιδιού έχουν κινηθεί νομικά κατά του αστυνομικού.

Η ιστορία είχε επαναληφθεί με τον ίδιο αρνητικό πρωταγωνιστή, ο οποίος είχε περάσει ξανά χειροπέδες σε εννιάχρονο κοριτσάκι που είχε μπει τιμωρία στην απομόνωση γιατί ήταν "άτακτο"!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE